U gaat voor een trap met smeedijzer? Dan haalt u als het ware een kunstwerk in huis. En dat dient u zorgvuldig uit te kiezen, want het zet een bepalende stempel op uw interieur. Qua stijl hebt u diverse mogelijkheden, smeedijzer komt in klassieke en hedendaagse interieurs tot zijn recht. Van strak en sober tot sterk versierd, onze smid werkt uw smeedijzeren ballustrade met finesse voor uit.

Een trap, centraal gelegen of net niet, is wel altijd een gegeven dat de nodige aandacht vraagt. Het oog wilt wat maar de voeten in dit geval zeker. Het is heel belangrijk om de trap goed uit te tekenen en na te kijken of je vlot naar boven en beneden kunt gaan. Een stalen trap heeft het voordeel dat hij heel licht kan aan tonen en daardoor ook veel licht kan doorlaten. Onze gesmede treden geven een heel natuurlijke look en zijn minder glad dan de meest gebruikte materialen. We maken de trappen in plaatstaal of met geperforeerde treden, ook houten of natuurstenen treden zijn mogelijk.

Smeedijzeren of stalen trappen

Bij De Nieuwe Smid bent u aan het juiste adres voor een ijzeren trapleuning op maat.

Uniek ontwerp

Dries Heijlen ontwerpt trapleuningen in de stijl van het huis. Dit gaat van modern tot klassiek. Stijlen zoals bv. art-nouveau en art-deco behoren eveneens tot onze specialisaties. 
Met een trapleuning van Dries Heijlen heeft u zeker een unieke trapleuning in huis!

Natuurlijke patine

In onze eigen lakkerij kunnen we de trapleuning een RAL-kleur naar keuze geven, maar ook de natuurkleur van ijzer. Deze laatste kleur is arbeidsintensiever maar het resultaat mag gezien worden!

Rustieke uitstraling

Stalen trapspijlen in combinatie met houten traptreden geven een bijzonder knap resultaat. De stalen spijlen maken het geheel luchtig en rustiek. Deze combinatie wordt vooral gesmaakt in landelijke woningen, zowel nieuwbouw als renovatie.

Handgesmede spijlen

In onze smidse worden alle trapspijlen met de hand gesmeed. De spijlen kunnen in het vuur worden getorst, gehamerd, enzovoort. Hier en daar zie je nog een rode goed van de hitte van het vuur. Hierdoor krijgen ze een unieke uitstraling.

Bent u de benieuwd naar de prijs van een trap of trapleuning?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Houten Trap Smeedwerk

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

Ramen en deuren leverancier

Ramen en deuren laten vervangen? Dan zit je goed bij Geco. We hebben jarenlange ervaring en we staan steeds garant voor een perfect esthetische afwerking. Bij het plaatsen van nieuwe houten ramen en deuren hechten we veel waarde aan het behouden van de authentieke stijl van uw woning. Meer weten over deuren en ramen? Om u optimaal te kunnen helpen is het uiterst aangeraden om op voorhand een afspraak te maken met onze vertegenwoordigers. Zo kunnen we ongestoord de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en u correct te adviseren Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina hier op de website. Bekijk hier onze ramen en deuren.